Segíthetünk?

Szolgáltatásaink

Profi megoldások,
Rövid határidők


A gépi hímzés korunk legtartósabb és egyik legigényesebb textildekorálási eljárása. A céges megjelenés egyik legigényesebb, reklámfelülettel bíró formája, az egyedi hímzéssel készített ruházat A hímzett felület nem kopik, nem töredezik, tartós, kiváló minőségű, esztétikus megjelenésű. A 100% poliészter összetételű cérnáknak köszönhetően a hímzés még a magas hőfokon való mosásnál sem ereszti a színét. Igény esetén mintatervezést is vállalunk. Formálja tökéletesre cége arculatát segítségünkkel! 

Hímzés fajták: Logók, Különböző figurák, Emblémák, Szövegek. 
Vállaljuk az alábbi alapanyagok gépi hímzését: póló, ing, munkaruha, törölköző, szabvány, sapka, felvarró, sportruha, sportmez, cipő, ágynemű

A hímzéseket vállaljuk: 
– Az általunk gyártott termékekre
– A megrendelő által készen hozott termékekre

Az egyedi hímzések Tajima műhímzőgépekkel készülnek: 
-6 fejes mely 12 tűvel hímez      teljesítmény : 1000 öltés/ perc
-4 fejes és 12 tűvel hímez          teljesítmény : 1000 öltés/ perc


A céges megjelenés egyik legigényesebb, reklámfelülettel bíró formája, az egyedi felirattal készített ruházat. Formálja tökéletesre cége arculatát segítségünkkel! Igény esetén mintatervezést is vállalunk.

Ez az eljárás, elsősorban  szövegek, emblémák nyomására ajánlott. A szitanyomással készült  felület  tartós, jó minőségű, esztétikus  megjelenésű. Ezt az eljárást, csak nagy tételszámú munkáknál alkalmazzuk. Csak a nálunk gyártott termékek szitanyomását vállaljuk.

Telefonszám

+36 30 332 2730
+36 30 586 9958

Cím

2310 Szigetszentmiklós,
Bokor utca 4.

E-mail

pap.ildiko@hbszv.hu
pap.viktor@hbszv.hu